ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Άνοιξαν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ - Αισιοδοξία για μεγάλη συμμετοχή - Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη είναι αισιόδοξα για μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες, με το ενδεχόμενο ο αριθμός να ξεπεράσει τις 300.000 να είναι ιδιαίτερα ισχυρό. ***** Προ των πυλών η επίθεση στο Ιράν - Το Ισραήλ ξεδοντιάζει τη Χεζμπολάχ, ισοπεδώνει Βηρυτό και Γάζα. ***** Γάζα: Τουλάχιστον 21 οι νεκροί από την αεροπορική επιδρομή σε τζαμί και σχολείο - Ισραήλ: «Ήταν κέντρα ελέγχου της Χαμάς». ***** Το μήνυμα του Αντόνιο Γκουτέρες για την 7η Οκτωβρίου: «Τρομακτική επίθεση, σημάδεψε ψυχές». ***** Ισραηλινής κατασκευής οι βομβητές και ασύρματοι της Χεζμπολάχ - Από το 2015 τους άκουγε η Μοσάντ.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Πρέπει να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις και όλοι να βρεθούμε προ των ευθυνών μας

Η
σύγκλιση στην κεντροαριστερά είναι πολύ σημαντική αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά και στη βάση προγραμμάτων τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι «είναι κρίσιμες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε από εδώ και πέρα και όλοι πρέπει να είμαστε προ των ευθυνών μας», τονίζοντας ότι τα Όργανα του κόμματος θα συνεχίζουν να συνεδριάζουν ακόμα πιο συχνά, και μέσα στον Αύγουστο.
Αναφερόμενος στη μεγάλη νίκη της Αριστεράς στις γαλλικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «έχουμε πάρα πολύ δρόμο να δούμε τι θα γίνει στη Γαλλία στο τέλος. Είναι η αρχή μιας διαδικασίας στην οποία η Αριστερά και όχι η κεντροαριστερά, έχει πλέον τη μεγαλύτερη επιρροή από τις άλλες παρατάξεις σε αυτή τη διαδικασία και αυτό είναι θετικό. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο, ποιο ακριβώς είναι το εκλογικό σύστημα της Γαλλίας. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές. Μιλάμε για 577 μονοεδρικές περιφέρειες. Εάν κάποιος το κάνει αναλογικά με τον πληθυσμό της Γαλλίας στην Ελλάδα, θα είχαμε 89 περιφέρειες στην Ελλάδα. Με 89 μονοεδρικές δεν πιστεύετε ότι με δύο γύρους θα είχαμε σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων; Τότε να δείτε πόσο δύσκολο θα ήταν για τον κύριο Μητσοτάκη να πάρει 41% συν μπόνους και να κάνει αυτή τη στιγμή ό,τι θέλει στη χώρα».



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ