ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας
Ο Ν. Ανδρουλάκης με 29,64% και ο Χ. Δούκας με 21,41% είναι οι μονομάχοι στον δεύτερο γύρο.

Προϋπολογισμός με πρόβλεψη για ανάπτυξη 2,3% και πλεόνασμα 2,5% - Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Θετική η γνώμη για το προσχέδιο του προϋπολογισμού. ***** ΣΥΡΙΖΑ για προϋπολογισμό: Ανάπτυξη για λίγους - Ταπείνωση της αγοραστικής δύναμης. ***** ΠΑΣΟΚ για προσχέδιο προϋπολογισμού: Δεν δίνονται πειστικές απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα της χώρας. ***** Κ. Μητσοτάκης: 11 αποκρατικοποιήσεις από τις εκλογές του 2023, με έσοδα 7,8 δισ. υπέρ του Δημοσίου. ***** Ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη ζήτησε ο Δούκας: «Σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό διάλογο». ***** Κουτσούμπας για τον ένα χρόνο πολέμου στη Γάζα: Το Ισραήλ αιματοκυλά πλέον ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. ***** Ευρωκοινοβούλιο: Μεσανατολικό, Σένγκεν και Όρμπαν στην Ολομέλεια του Στρασβούργου. ***** Νετανιάχου: Υποχρέωσή μας να φέρουμε πίσω τους ομήρους - Ο Γκάλαντ δεν αποκλείει επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. ***** Μπάιντεν: Απόλυτα αφοσιωμένος στην ασφάλεια του Ισραήλ. ***** Νετανιάχου: «Αλλάζουμε την πραγματικότητα στην Μέση Ανατολή». ***** Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Ερντογάν για Μέση Ανατολή, BRICS. ***** Ουκρανία: Ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε ρωσικό ναρκαλιευτικό με βάση τη Βαλτική Θάλασσα.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών για τετ α τετ με Κασσελάκη

Γ
ια «εξαιρετικά μεγάλη» ανταπόκριση στο κάλεσμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, για προσωπικές συναντήσεις με τους πολίτες αύριο Πέμπτη στο γραφείο του στην Πλατεία Κουμουνδούρου, «όπως μαρτυρούν τα δεκάδες τηλεφωνήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», κάνουν λόγο κομματικές πηγές.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι «αναδεικνύεται έτσι η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν ''σε πρώτο πρόσωπο'' για τα ζητήματα που τους απασχολούν». «Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον», προσθέτουν.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ