Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης, Μίμης Πλέσσας - Σε μία εβδομάδα, ο μεγάλος συνθέτης θα συμπλήρωνε έναν αιώνα ζωής. ***** Δημοσκόπηση της Metron Analysis: Κοινωνική δυσαρέσκεια, κυβερνητική φθορά, κατρακύλα ΣΥΡΙΖΑ και άνοδος ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.: 22,4%, ΠΑΣΟΚ: 13,2%, ΣΥΡΙΖΑ: 6,5%, ΚΚΕ: 8,1%, ΕΛ.ΛΥΣΗ: 7,6%, ΝΙΚΗ: 2,6%, ΠΛ. ΕΛΕΥΘ: 3,6%, ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ: 3,7%, ΜΕΡΑ25: 2%, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 2,5%. ***** Τρεις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Προβάδισμα Ανδρουλάκη, ντέρμπι για τρεις η δεύτερη θέση. ***** Αιχμές από Μητσοτάκη για Καραμανλή - Σαμαρά στο πάρτι στη Ρηγίλλης: Στη δική μου θητεία η Ν.Δ. επικράτησε σε όλες τις μάχες. ***** Ο ΟΗΕ καταδικάζει ως «παράνομο» το πλήγμα του Ισραήλ με 18 νεκρούς στην Τουλκάρεμ. ***** «Σοκαριστικό» για τη Γερμανία το μακελειό που προκάλεσε το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη. ***** Μπάιντεν: Στη θέση του Ισραήλ δεν θα σκεφτόμουν χτύπημα στα πετρέλαια του Ιράν. ***** Λίβανος: Στέλεχος του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς νεκρό σε ισραηλινό βομβαρδισμό. ***** Γάζα: «Πλήξαμε το κέντρο Διοίκησης και ελέγχου της Χαμάς» λένε οι IDF. ***** Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει να πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Προσαγωγή 44χρονου για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό

Έ
νας Έλληνας, 44 ετών, έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς ως ο δράστης της δολοφονίας του Τοπογράφου - Μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, αναφέρουν ότι βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει, είναι θέμα χρόνου η έκδοση εντάλματος, ώστε να προχωρήσουν στην σύλληψη του και σε επόμενο χρόνο στην απόδοση του στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. Ο 44χρονος πάντως φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην εκτέλεση του τοπογράφου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που έχει προσαχθεί θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Ο 54χρονος τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης εκτελέστηκε έξω από την Εταιρεία του στο Νέο Ψυχικό, το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου και έκτοτε η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, καθώς ο άντρας δεν είχε προηγουμένως ποινικό μητρώο. Το άτομο που προσήχθη τη νύχτα της Παρασκευής είναι γνωστό στις Αρχές και ελληνικής καταγωγής. Εν τω μεταξύ, οι καταθέσεις μαρτύρων που θα μπορέσουν ενδεχομένως να εξηγήσουν το κίνητρο της εκτέλεσης, συνεχίζονται στην Ασφάλεια. Τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να έχουν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα προς τον 54χρονο τοπογράφο.

Οι Αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν αυτές οι απειλές μπορούν να σχετίζονται με τη δολοφονία. Οι αποστολείς αυτών των απειλητικών μηνυμάτων αν και έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι θα μπορούσαν να προβούν στη δολοφονία του 54χρονου. Οι απειλές φαίνεται ότι είναι σε επίπεδο επαγγελματικών διαφορών, αλλά σύμφωνα με τους αρμόδιους Αξιωματικούς, εξετάζεται το κίνητρο για τη δολοφονία του να είναι μικτό, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Γι’ αυτό τον λόγο, οι Αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ