Η θερινή σύναξη των Βουλευτών της Ν.Δ. και τα γαλάζια «ραντάρ» στην κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά. ***** Μπαρντελά: Θα καταργηθεί, με αστερίσκους, η μεταρρύθμιση για τις συντάξεις - Στρατηγικές θέσεις μόνο σε Γάλλους. ***** Πυρά Κρεμλίνου κατά ΗΠΑ για την επίθεση στην Κριμαία - «Θα υπάρξουν συνέπειες». ***** «Πράσινο» φως για τις νέες κυρώσεις της Ε.Ε. στη Ρωσία - Νέες απαγορεύσεις στην ενέργεια.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Επιλογές δεξιάς στροφής - «Όσο και να αλλάξει «βιτρίνα» το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο

«O Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να ανακοινώσει σήμερα τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, μετά την ηχηρή αποδοκιμασία στις κάλπες. Είναι πασιφανές ότι ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης, με μια ακόμα πιο δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Όσο και να αλλάξει ''βιτρίνα'' όμως το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο. Αυτό που χρειάζεται αλλαγή είναι η πολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης κι όχι τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν τις ίδιες αντικοινωνικές πολιτικές. Οι συμπολίτες μας στο προοδευτικό κέντρο ας τους κρίνουν ανάλογα. Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν απολογούμαστε για προοδευτικές πολιτικές», προσθέτει.

Θλιβερός ανασχηματισμός - Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό για την Κυβέρνηση

«Η αντίστροφη μέτρηση που άρχισε το βράδυ των ευρωεκλογών για τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζεται με τον θλιβερό ανασχηματισμό που ανακοίνωσε σήμερα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχολιάζοντας την ανακύκλωση των ίδιων προσώπων στην Κυβέρνηση.

«Το γεγονός πως ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υπεύθυνος για το μπάζωμα του χώρου εγκλήματος των Τεμπών "επιβραβεύθηκε" λίγο πριν κατατεθεί στη Βουλή η προαναγγελθείσα από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόταση για προανακριτική που θα τον αφορά, αποδεικνύει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πλέον κανένα ηθικό όριοΌπως "επιβραβεύει" και τον υπεύθυνο για την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων, Θεόδωρο Λιβάνιο, τον οποίο μάλιστα αναβαθμίζει, ενώ η κ. Κεραμέως μετά το επίτευγμα της διαρροής προσωπικών δεδομένων ομογενών ψηφοφόρων αναλαμβάνει την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ υπογραμμίζει ότι: «Ο αποτυχών υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα της ακρίβειας, ενώ ο Δημήτρης Καιρίδης αποπέμπεται γιατί προφανώς δεν υπηρέτησε πιστά την δεξιά ατζέντα στο μεταναστευτικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν έχει εφεδρείες, ούτε διαθέτει τα στοιχειώδη πολιτικά αντανακλαστικά για να αντιμετωπίσει αυτό που του συνέβη στην κάλπη των ευρωεκλογών. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό για την Κυβέρνηση. Είναι χρέος της δημοκρατικής παράταξης να ανασυνταχτεί γρήγορα για να δώσει λύση στη διακυβέρνηση του τόπου».

Κασσελάκης: Δεξιά ανακύκλωση...

Αυτό το μήνυμα έλαβε ο Πρωθυπουργός; αναρωτιέται ο Στέφανος Κασσελάκης
Του φταίει ο κ. Σκρέκας για το μισό κιλό φέτας και τα υποδεέστερα γερμανικά απορρυπαντικά; Και προάγει αυτούς που αφήνουν διαρροές των προσωπικών δεδομένων εκλογέων; Δεξιά Ανακύκλωση. Περσινά ξινά σταφύλια.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ