ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβαρότητα για την «ειρήνη»

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ισοπέδωσε έξι κτίρια στη νότια Βηρυτό , εκτιμώντας ότι κάπου εκεί κρυβόταν ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασ...


Έκτακτο δελτίο καιρού: Μεταβολή με κρύο, βροχές και θυελλώδεις ανέμους - Η θερμοκρασία τη Δευτέρα δεν θα ξεπεράσει στη Θεσσαλονίκη τους 21 βαθμούς και στην Αθήνα τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. ***** Κέρκυρα: Η σύζυγος ομολόγησε τον φόνο του 68χρονου. ***** Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον Εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη. ***** Στον Εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για το βίαιο επεισόδιο έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου. ***** Τα ηνία του CERN αναλαμβάνει ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Φουντάς. ***** Ο Υπουργός Άμυνας και η ηγεσία του ισραηλινού στρατού παρακολούθησε live την επίθεση κατά του Νασράλα. ***** Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατο του Χασάν Νασράλα ***** Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκρός ο αναπληρωτής Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης. ***** Θάνατος Χασάν Νασράλα: Η γραμμή του θα συνεχιστεί, λέει το Ιράν. ***** Iran Air: Ακυρώνει τις πτήσεις προς Βηρυτό.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Κύκλοι ΠΑΣΟΚ για Οδ. Κωνσταντινόπουλο: Το χρονοδιάγραμμα θα ακολουθηθεί κατά γράμμα

«Το χρονοδιάγραμμα θα ακολουθηθεί κατά γράμμα» ανέφεραν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στον απόηχο της επιστολής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς το Πολιτικό Συμβούλιο, μέσω της οποίας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος ζητεί επίσπευση των εσωκομματικών διαδικασιών, ανοίγοντας θέμα ηγεσίας. Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η παράταξη στην εσωστρέφεια και ό,τι χτίστηκε με κόπους και θυσίες τα τελευταία χρόνια, να χαθεί σε λίγες μέρες».

Οι κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη τόνιζαν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από κινήσεις εξωστρέφειας, κάτι που δεν υπηρετούν επισπεύδουσες και συντονισμένες δημόσιες παρεμβάσεις από εκείνους, που δήθεν ομνύουν στις θεσμικές λειτουργίες των Οργάνων». Επεσήμαναν δε, ότι ο σεβασμός στις καταστατικές λειτουργίες και πρόνοιες είναι ο εγγυητής της ενότητας και πως το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών θα ακολουθηθεί κατά γράμμα σύμφωνα με το καταστατικό. «Το ζήτημα τώρα είναι η δίκαιη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για να βγουν γόνιμα συμπεράσματα και να οικοδομηθεί η στρατηγική του κόμματος και οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης», σημείωναν από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του προς το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ζήτησε να επισπευστούν οι εσωκομματικές διαδικασίες που είναι προγραμματισμένες για το 2025Ανέφερε ότι η οριακή άνοδος του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ δεν υποτιμάται, ωστόσο «δεν δείχνει σε καμία περίπτωση τάση που θα αποκτήσει πλειοψηφικά χαρακτηριστικά», ενώ πρόσθεσε ότι είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση υπό τη σημερινή ηγεσία που τα αστικά κέντρα έχουν την ίδια εικόνα ως προς τα ποσοστά.

Υπενθύμισε δε, ότι «η Φώφη Γεννηματά που εξελέγη τον Ιούλιο του 2015 και στην προσπάθεια να μεγαλώσει την παράταξη έθεσε την εντολή της μετά από 2 χρόνια τον Νοέμβριο του 2017 στη διάθεση των πολιτών». «Σήμερα είναι αδήριτη ανάγκη να μην αφήσουμε να λιμνάσουν τα νερά και να μη βαλτώσουμε. Χρειαζόμαστε μία ισχυρή επανεκκίνηση! Μία νέα ισχυρή νομιμοποιητική εντολή ώστε να κάνουμε πράξη το μεγάλο ΠΑΣΟΚ των προσδοκιών μας, με ηγεσία που να κινητοποιεί ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις. Ζητώ, λοιπόν, άμεσα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να συγκληθούν τα Όργανα του ΠΑΣΟΚ, και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα: Οι καταστατικά προβλεπόμενες για το 2025 εκλογικές διαδικασίες για την ηγεσία της παράταξης, να επισπευστούν, ώστε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, να έχουν ολοκληρωθεί τόσο αυτές, όσο και το μετέπειτα Συνέδριο για την ανάδειξη των πολιτικών μας και την εκλογή των συλλογικών μας οργάνων. Restart ηγετικό, πολιτικό, οργανωτικό, για το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς!» ανέφερε μεταξύ άλλων.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ