Κασσελάκης: Επανίδρυση ΣΥΡΙΖΑ και Οργάνων με διαβούλευση - Απορρίπτει προτάσεις για δημοψηφίσματα. ***** Δένδιας και Μπορέλ στη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ» στο Τζιμπουτί. ***** Σχεδόν 575.000 δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων έχουν κατατεθεί - «Οι Έλληνες στηρίζουν έμπρακτα» λέει ο Κικίλιας. ***** Μεγάλη φωτιά στη Λέσβο - Στη «μάχη» επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. ***** Σοβαρό επεισόδιο στην Καβάλα: 53χρονος μαχαίρωσε δύο άνδρες και τους έστειλε Νοσοκομείο.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

ΙΣΤΟΡΙΚΑ: Τότε και τώρα....

Ο Ανδρέας τα είπε από τότε, σήμερα; Τα πράγματα έχουν έλθει αντίστροφα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις, το ΠΑΣΟΚ όμως πως αντιδρά; Πάντως επί Αλέξη Τσίπρα πέρασε η απλή αναλογική, η οποία καταργήθηκε από τον υιό Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία!
Βεβαίως οι βουλευτικές εκλογές της 18ης Ιουνίου 1989 που διεξήχθησαν από την Κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου έφεραν στην πρώτη θέση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αλλά χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Έτσι, ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέμεινε Πρωθυπουργός μέχρι τις 2 Ιουλίου 1989, οπότε η Νέα Δημοκρατία και ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου αποφάσισαν τον σχηματισμό της Κυβέρνησης Τζαννετάκη. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία με 44,28% των ψήφων έλαβε 145 έδρες, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα με 39,13% 125 έδρες, ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου με 13,13% 28 έδρες και από 1 έδρα κατέλαβαν η Δημοκρατική Ανανέωση με 1,01% και το μειονοτικό κόμμα Εμπιστοσύνη με 0,52%.
Το δεκάμηνο της αστάθειας και της σύγχυσης! Οι εκλογές του Ιουνίου 1989 με το σκάνδαλο Κοσκωτά να κυριαρχεί στην πολιτική ζωή. Η Κυβέρνηση Τζανή Τζανετάκη, η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, η Οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα με τη στήριξη και των τριών παρατάξεων....
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ