ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

/font>Ψάχνουν συμμαχίες Ανδρουλάκης και Δούκας - Συναντήσεις με Γερουλάνο στη Βουλή. ***** Νεκρός ο 28χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Κυψέλη - Συνελήφθη ανήλικος δράστης και ο αδερφός του. ***** Το Ισραήλ «ζυγίζει» τα αντίποινα στο Ιράν - Η Χεζμπολάχ χτυπά στρατιωτική βάση του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ - Το Ιράν διαψεύδει τα περί εκρήξεων στο Ισφαχάν. ***** «Όσο υπάρχει κατοχή, η περιοχή θα παραμείνει μια ωρολογιακή βόμβα» λέει ανώτερος ηγέτης της Χαμάς. ***** Διάγγελμα Νετανιάχου: «Η νίκη εγγυάται την αιωνιότητα».

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Αισχρή επίθεση σε συγγενή των θυμάτων των Τεμπών στην Κέρκυρα

Η
τραγωδία των Τεμπών
συνεχίζει να πονάει τους πολίτες και η συγκάλυψη σε αυτό το αδιανόητο έγκλημα έχει αφήσει ανοιχτές πληγές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει: «Σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, πλέον έχουμε και τη χθεσινή αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα μίας εκ των συγγενών που ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα.
»Αρχικά είπε πως δεν γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης πως ανάμεσα σε κείνους που διαμαρτύρονταν ήταν συγγενείς θυμάτων, λες κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του ίδιου και της ασφάλειας του. Έφτασε μάλιστα να πει ψέματα πως δήθεν ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να τους αφήσουν να μιλήσουν, ενώ ακούγεται καθαρά στο βίντεο να απευθύνεται στην συγγενή των θυμάτων με απαξιωτικό και αλαζονικό ύφος. Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ