ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος οι πολλές, σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές. ***** Διασύνδεση ταμειακών-POS: Από «κόσκινο» όσοι δεν συμμορφωθούν - Μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν περιθώριο διασύνδεσης οι Επιχειρήσεις. ***** Εξηγήσεις για τη διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. ***** Ανδρουλάκης: Εθνική αναγκαιότητα ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. ***** Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην εκτίμηση ψήφου έναντι 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, η Ελληνική Λύση με 9,1%, στο 8,8% το ΚΚΕ.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Η
Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Σε ένα προσωπικό μήνυμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε ότι η προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική. 
Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος, είπε, προσθέτοντας: «Αυτό φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ κι εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας».
Η 42χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ δήλωσε ακόμα ότι οι γιατροί της συνέστησαν να κάνει μια προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας. «Μου πήρε χρόνο να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου», είπε αρχικά.
«Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που να είναι κατάλληλος γι’ αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα γίνω καλά. Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», προσέθεσε ακόμα η πριγκίπισσα της Ουαλίας.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ