ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Σπίτια ισοπεδώθηκαν, τρένα εκτροχιάστηκαν. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία. ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κασσελάκης: Να δεσμευθεί ο Μητσοτάκης για προανακριτική

«Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει σήμερα την αφρικανική σκόνη εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, τρία ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό για πλήρη διαφάνεια», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στη Βουλή. 
Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Αν τολμάει, ας απαντήσει στην ομιλία του:
  1. Τι δουλειά είχαν την Κυριακή το βράδυ οι δύο πιο στενοί του συνεργάτες (Παπασταύρου - Μπρατάκος) στο σπίτι του επιχειρηματία που κατηγορούν ως «οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να μας ρίξουν;» Η γραμμή Μητσοτάκη είναι η Ν.Δ. να κατηγορεί τον «υπονομευτή» και το Μαξίμου να συναντάται μαζί του;
  2. Μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν έχουν διαρρεύσει για παράνομη χρήση προσωπικά δεδομένα των εν Ελλάδι ψηφοφόρων; Αν ναι, γιατί δεν μπόρεσε να το διασφαλίσει και για τους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού;
  3. Εγγυάται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και το κόμμα της Ν.Δ. δεν έχουν παραδώσει προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων και σε άλλους Βουλευτές ή/και σε τρίτες Εταιρείες;».
«Ο Υπουργός των Τεμπών Καραμανλής δήλωσε ότι τάχα ''δεν κρύβεται''. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα καταθέσει άμεσα πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, εφόσον ο Πρωθυπουργός δεσμευθεί σήμερα ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση ώστε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής να οδηγηθεί, βάσει του πορίσματος, στη Δικαιοσύνη μετά από άσκηση ποινικής δίωξης», τονίζει και συμπληρώνει:
«Αποδέχεται ο Πρωθυπουργός; Ιδού η Ρόδος για όλα: Μπάζωμα, μονταζιέρα, κουκούλωμα, εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου, παράνομο διορισμό σταθμάρχη, πράξεις και παραλείψεις. Όλα στο φως». «Δε θα τολμήσει. Ο Μητσοτάκης είναι το τζάκι που συγκαλύπτει το τζάκι Καραμανλή. Είναι δεμένοι χέρι - χέρι στη Συγκάλυψη των Τεμπών», καταλήγει ο Στ. Κασσελάκης.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ