ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Υπόθεση Καλλιάνου: «Προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων» των πανεπιστημιακών γιατρών καταγγέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ της Ιατρικής ΕΚΠΑ. ***** Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε και ο «κοντός». ***** Εννέα συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι - Έξι ανήλικοι ανάμεσά τους. ***** Π. Τσακλόγλου: Εντός διμήνου θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα για τις συντάξεις με οφειλές. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα. ***** Τζόρτζια Μελόνι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές. ***** Οπισθοχώρηση των ουκρανικών δυνάμεων στο ανατολικό μέτωπο. ***** Ρωσία: Ετοιμάζει «σκληρή» απάντηση αν κατασχεθούν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

COVID-19: 2.800 νέα κρούσματα και 12 θάνατοι - Στους 192 οι διασωληνωμένοι

Ε
ΟΔΥ
: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.800, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 506.672 (ημερήσια μεταβολή +0,6%), εκ των οποίων 51,2% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 12, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 13.026 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 192 (64,6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 82,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ