ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κίνημα Αλλαγής: Προσχηματικός ο διαγωνισμός για την πλατφόρμα εμβολιασμού


T
o Kίνημα Αλλαγής διατυπώνει σοβαρά ερωτηματικά διαφάνειας για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στη διαδικασία του εμβολιασμού. Κάνει μάλιστα λόγο για «προσχηματικό διαγωνισμό».
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος ζητούνται εξηγήσεις κι απαντήσεις σχετικά «με τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την ΗΔΙΚΑ μόλις την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το απόγευμα. Με οικονομικό προϋπολογισμό 723.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ», όπως αναφέρει συγκεκριμένα και προσθέτει: «Με προθεσμία υποβολής προσφορών την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί! Αλλά σήμερα, πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, έχει ανακοινωθεί ότι θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα!»
Επίσης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και προσπάθεια να διαμορφωθεί η εικόνα ενός προσχηματικού διαγωνισμού, ενώ η προκήρυξη θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πριν, με επαρκείς προθεσμίες και ζητά από την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιείται η πανδημία από την κυβέρνηση ως πρόσχημα για καταστρατήγηση κάθε κανόνα διαφάνειας και εξυπηρέτησης εκλεκτών της.
«Επειδή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται ανάλογες μεθοδεύσεις, απαιτούμε άμεσα απαντήσεις από την Κυβέρνηση. Και θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ