ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Κρίσιμες επαφές Μητσοτάκη σε Βερολίνο και Παρίσι

Μετά την ολιγοήμερη ξεκούραση του στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά μπαράζ επαφών κορυφής στην Ευρώπη, καθώς από τέλη Αυγούστου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα συναντήσει διαδοχικά τους κ.κ. Μακρόν, Μέρκελ και ΡούτεΚεντρικό ζητούμενο το κρίσιμων αυτών διαβουλεύσεων είναι να οριοθετήσει τη δική του κυβερνητική ατζέντα και να κάνει κοινωνούς αυτής τους ηγέτες με τους οποίους θα συνδιαλεχθεί.
Θεωρείται δεδομένο ότι η οικονομία θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων αλλά πλέον σε νέο πλαίσιο, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει από το ξεκίνημα της πρωθυπουργίας του το δικό του στίγμα, να χαρτογραφήσει δηλαδή τη δική του οικονομική ατζέντα, μέρος της οποίας θα αποτελέσουν οι κοινοτικές διαπραγματεύσεις.





Δεν είναι μόνο η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, που ο στόχος άλλωστε είναι να ενεργοποιηθεί το 2021. Άγνωστη όμως παραμένει η ανταπόκριση, παρότι κάθε εχέφρων Έλληνας εύχεται να υπάρξει. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι μια ξερή απόρριψη του κυβερνητικού αιτήματος για κατάργηση των τεκμηρίων για τη φορολόγηση.
Ο Πρωθυπουργός θέλει να κάνει το συντομότερο δυνατόν κοινωνούς της φιλοσοφίας του και των αλλαγών που επιδιώκει τους ομολόγους του με μοναδικό ζητούμενο την ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, και στις 29 του μήνα θα συναντηθεί στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ.
Ο κ. Μητσοτάκης στις 2-3 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Ολλανδία, ενώ στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 17-30 Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα παραμείνει περίπου μία εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με σειρά ξένων ηγετών.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ