ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συμμορίες ανηλίκων διακινούν ναρκωτικά στην Ελλάδα - Μπογκοτά η Αθήνα! ***** Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι. ***** Στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο: Προεκλογικό μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους - Θα είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση. ***** Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο νέος βασικός μισθός αυξάνει τον φόρο στους ελευθέρους επαγγελματίες. ***** Εφορία: Στήνεται ομάδα διασταυρώσεων, στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ. ***** Επιστολική ψήφος στο gov.gr: Τελευταία ημέρα εγγραφής, σήμερα 29/4. ***** Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου - Στον «χορό» των Ρίχτερ η Κρήτη - Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. ***** Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές ΗΠΑ - Τουλάχιστον 5 νεκροί.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δυσαρέσκεια Μοσκοβισί για τα περί «συναλλαγής» Σκοπιανού με συντάξεις

Τη δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «ανταλλαγής» της Συμφωνίας των Πρεσπών με τη μη περικοπή των συντάξεων στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Γάλλος επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.
Αυτό υποστήριξαν κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στη συνάντηση που είχε ο Πιερ Μοσκοβισί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες«Ο Πιερ Μοσκοβισί ήταν ενημερωμένος για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως και όλοι στην Κομισιόν, και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γάλλος επίτροπος ήταν επίσης ενημερωμένος για την κριτική που του ασκεί η Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα, από τη στιγμή που μίλησε στο ελληνικό κοινοβούλιο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις. Ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε στον Αλέξη Τσίπρα ότι, αν τον κατηγορούν γιατί έχει συμβάλει στον περιορισμό της λιτότητας στην Ελλάδα, τότε είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι αυτό, κατέληξαν οι κυβερνητικές πηγές.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, συζητήθηκαν ο προϋπολογισμός του 2019, τα τρέχοντα προγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, η πορεία των επενδύσεων, καθώς, επίσης, και το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της πρώτης κατοικίας.     
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ