ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Κυρ. Μητσοτάκης: Θλιβερή η εμφάνιση Καμμένου - Να ορίσει ημερομηνία εκλογών ο κ. Τσίπρας
Η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρόκειται να έρθει προς κύρωση χωρίς να ζητηθεί η άποψη του ελληνικού λαού, δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, διευκρινίζοντας ότι η έγκριση από τον λαό δίνεται είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα. «Αναλαμβάνω την ευθύνη σαν Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που είμαστε κόμμα που συγκυβερνά, ότι δεν πρόκειται να έρθει προς κύρωση η συμφωνία χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει. Εκτός αν έρθει με 180 βουλευτές και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αλλάξουν τη στάση τους. Εκεί δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι» είπε. Διαμήνυσε πάντως ότι ο ίδιος «δεν θα επιτρέψει να προχωρήσει η συμφωνία χωρίς την έγκριση του λαού».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «κακή» τη συμφωνία των Πρεσπών. «Δεν τη δέχομαι και θα τη μπλοκάρω» ανέφερε για να προσθέσει: «Κύρωση της συμφωνίας δεν θα υπάρξει».

Ερωτηθείς για τη χθεσινή απουσία του από το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως δεν παρέστη γιατί χειριζόταν ένα θέμα του υπουργείου. «Όταν έχω κάτι να πω το λέω ευθέως» συμπλήρωσε.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η κύρωση της συμφωνίας από την πΓΔΜ δεν είναι έγκυρη γιατί δεν έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του Προέδρου της γειτονικής χώρας. Ανέφερε ακόμη ότι «δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση της χώρας και καμία διαδικασία στο ΝΑΤΟ αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια και αν δεν έχουν επικυρωθεί οι συνταγματικές αλλαγές».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε παράλληλα πως έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες προκειμένου οι Ένοπλες Δυνάμεις να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν μετά την ανακήρυξη των ΑΟΖ.

Δεσμεύθηκε ακόμη πως οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων σε σχέση με το μισθολογικό θα ικανοποιηθούν. Όπως είπε: «Είμαστε σε διαπραγμάτευση με τον Πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο και μέχρι τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε επίσημα».


Κυρ. Μητσοτάκης: Θλιβερή η εμφάνιση Καμμένου - Να ορίσει ημερομηνία εκλογών ο κ. Τσίπρας

Να ορίσει ημερομηνία εκλογών κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter για τα όσα ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Xθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών» σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ