ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Λίγη ώρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ, σχετικά με την διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε ότι θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη.
Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ξεκαθαρίσει τη στάση που θα κρατήσει.
Το τηλεφώνημα Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση δέκα ημερών. Οι δύο Πρωθυπουργοί είχαν μακρά και διεξοδική συνομιλία για περίπου μία ώρα, αναλύοντας όλο το πλέγμα των ''αγκαθιών'' για τη συμφωνία. Μάλιστα, ανανέωσαν το τηλεφωνικό ραντεβού τους για αύριο Τρίτη, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από κυβερνητικές πηγές, «για να ολοκληρώσουν τις συνομιλίες».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ