ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Bild: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, αλλά και ένα «μαξιλάρι» δισεκατομμυρίων για την Ελλάδα, πιθανότατα από τα αδιάθετα κεφάλαια του τρίτου προγράμματος, σχεδιάζουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που περιήλθε στην κατοχή της Bild

Τα βασικά σημεία του σχεδίου είναι τα ακόλουθα: 
  • Τα παλαιά δάνεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθεροποίησης (EFSM) θα παραταθούν κατά τουλάχιστον τρία χρόνια και τα επιτόκιά τους θα μειωθούν περαιτέρω. 
  • Η Ελλάδα θα λάβει περί τα 5 δισ. ευρώ από τα κέρδη της ΕΚΤ από τις τοποθετήσεις της στα ελληνικά ομόλογα.
  • Επίσης, η Ελλάδα θα συνεχίσει να λαμβάνει δάνεια κατά την περίοδο, μετά τη λήξη του τρίτου προγράμματος. Πρόκειται για κεφάλαια, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από το πρόγραμμα και τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ως μαξιλάρι ασφαλείας, από τη στιγμή που η Αθήνα έχει απορρίψει την προληπτική γραμμή. Σημειώνεται ότι πρόκειται για μία πρόταση, την οποία βλέπουν θετικά τόσο η κυβέρνηση όσο και η Ν.Δ. 
Reuters/AΜΠΕ 

«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ