ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μ. Σεντενο: Η Ελλαδα να σταθει στα ποδια της και να επιστρεψει στις αγορες

Μ. Σεντενο: Η Ελλαδα να σταθει στα ποδια της και να επιστρεψει στις αγορες
Μιλώντας στο CNBC, ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο δήλωσε: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε επίλυση τόσο αναφορικά με τη συμφωνία όσο και με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε τις επιμέρους εργασίες. Είναι σημαντικό το ΔΝΤ να συμμετέχει. Εργαζόμαστε από κοινού προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία. Αυτό επιτυγχάνει το κύριο στόχο μας που είναι να ολοκληρωθεί το τέταρτο πρόγραμμα με επιτυχία, με όλες τις μεταρρυθμίσεις να έχουν εφαρμοσθεί και σχεδιασθεί και η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει στις αγορές».

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η Ν.Δ. ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ


Για μία γιορτή της δημοκρατίας με την οποία κερδίζεται το στοίχημα της ανάδειξης τον τοπικών οργανώσεων από τη βάση του κόμματος, μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του είναι πανέτοιμο για εκλογές.
«Όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο καλύτερα», σημείωσε. «Είμαι χαρούμενος που η Ν.Δ. ανοίγει τις πόρτες στη βάση του κόμματος και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι οι πολίτες απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Παράλληλα, ευχήθηκε «χρόνια πολλά στις μαμάδες αναγνωρίζοντας την προσφορά για να κρατιέται ζωντανό το κύτταρο της ελληνικής οικογένειας», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας.«The New Daily Mail»
 Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ