ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η Ν.Δ. ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ


Για μία γιορτή της δημοκρατίας με την οποία κερδίζεται το στοίχημα της ανάδειξης τον τοπικών οργανώσεων από τη βάση του κόμματος, μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα του είναι πανέτοιμο για εκλογές.
«Όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο καλύτερα», σημείωσε. «Είμαι χαρούμενος που η Ν.Δ. ανοίγει τις πόρτες στη βάση του κόμματος και γίνεται η μεγάλη κοίτη στην οποία ενώνονται όλοι οι πολίτες απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης
Παράλληλα, ευχήθηκε «χρόνια πολλά στις μαμάδες αναγνωρίζοντας την προσφορά για να κρατιέται ζωντανό το κύτταρο της ελληνικής οικογένειας», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας.«The New Daily Mail»
 Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ