ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Μ. Σεντενο: Η Ελλαδα να σταθει στα ποδια της και να επιστρεψει στις αγορες

Μ. Σεντενο: Η Ελλαδα να σταθει στα ποδια της και να επιστρεψει στις αγορες
Μιλώντας στο CNBC, ο επικεφαλής του Eurogroup, Μάριο Σεντένο δήλωσε: «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε επίλυση τόσο αναφορικά με τη συμφωνία όσο και με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε τις επιμέρους εργασίες. Είναι σημαντικό το ΔΝΤ να συμμετέχει. Εργαζόμαστε από κοινού προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία. Αυτό επιτυγχάνει το κύριο στόχο μας που είναι να ολοκληρωθεί το τέταρτο πρόγραμμα με επιτυχία, με όλες τις μεταρρυθμίσεις να έχουν εφαρμοσθεί και σχεδιασθεί και η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει στις αγορές».

Κυριακή, 6 Μαΐου 2018

ΣΕΝΤΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

«Να μην υπάρξει επιστροφή στο παρελθόν». Aυτό είναι το μήνυμα, που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, ενώ επιβεβαιώνει ότι μετά το πρόγραμμα θα ακολουθήσει ενισχυμένη εποπτεία. 
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Σεντένο εξηγεί πως ενισχυμένη εποπτεία σημαίνει πιο σφιχτή επιτήρηση, η οποία και δικαιολογείται από το γεγονός ότι η διαπραγμάτευση για το χρέος θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του προγράμματος. 
Αναφορικά με τις επίμονες διαφωνίες των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ για το θέμα αυτό, σημειώνει πως θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να ξεπεραστούν, ώστε το Ταμείο τελικά να έχει συμμετοχή και σε επίπεδο χρηματοδότησης. 
Το σημαντικότερο, ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Eurogroup είναι να αναλάβει η Αθήνα πλήρως την «ιδιοκτησία» των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να μην υπάρξει σε επιστροφή σε μη βιώσιμες πολιτικές του παρελθόντος. Καλεί δε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συμφωνήσουν στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ