LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Για αύριο Δευτέρα 7 Μαΐου το μεσημέρι, παραπέμπονται να δικαστούν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες στα πλαίσια του αυτοφώρου, για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη, μετά την πορεία διαμαρτυρίας πολιτών το βράδυ της περασμένης Πέμπτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού.
Κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης.
Οι έξι, την Παρασκευή το βράδυ οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν χθες. Μετά την απολογία, τους έγινε γνωστό ότι θα δικαστούν τη Δευτέρα το μεσημέρι. Έως τότε θα κρατούνται. Οι υπόλοιποι τρεις από τους κατηγορουμένους αφέθηκαν ελεύθεροι αφού είναι ανήλικοι και η υπόθεση τους διαχωρίστηκε.
Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει το έργο της ταυτοποίησης και άλλων από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια της Πέμπτης όπως και σε αυτά της Κυριακής 22 Απριλίου στην πλατεία Σαπφούς. Τις αμέσως επόμενες μέρες οι σχετικές δικογραφίες θα παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ