Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ


Στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής με μείωση της φορολογίας και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στο Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «ο τελικός μας στόχος είναι οι επενδύσεις και η ανάπτυξη σε συνδυασμό με κοινωνική αλληλεγγύη και το μέσο είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι μειωμένοι φόροι και η αλλαγή μίγματος πολιτικής».
Όπως συμπλήρωσε: «Έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουν κάποιοι που απέτρεψαν την καταστροφή την οποία παραλίγο να προκαλέσουν οι ίδιοι».
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε ότι η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε με τους χαμηλότερους ρυθμούς της Ευρωζώνης και κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση. Όπως είπε υπάρχουν ακόμα σημαντικά προβλήματα στην αγορά ενώ καταλόγισε στην κυβέρνηση το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων χρόνων.
Υπογράμμισε, δε, ότι «πρέπει να επιβραβεύσουμε την εργασία. Πρέπει να επιβραβεύσουμε την πραγματική προσπάθεια και πρέπει να επιβραβεύσουμε και την επιχειρηματική επιτυχία».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ