ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

''ΕΦΥΓΕ'' ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς αργά χθες το βράδυ. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στελέχωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και εργάστηκε επίσης στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο υπουργείο Οικονομικών.   
«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 
Υπήρξε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση προϊσταμένου του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Είχε εργαστεί επί σειρά ετών στην ιδιωτική και τη δημόσια τηλεόραση και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας «Εποχή». 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ