ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος οι πολλές, σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές. ***** Διασύνδεση ταμειακών-POS: Από «κόσκινο» όσοι δεν συμμορφωθούν - Μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν περιθώριο διασύνδεσης οι Επιχειρήσεις. ***** Εξηγήσεις για τη διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. ***** Ανδρουλάκης: Εθνική αναγκαιότητα ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. ***** Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην εκτίμηση ψήφου έναντι 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, η Ελληνική Λύση με 9,1%, στο 8,8% το ΚΚΕ.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ


Πλέον είναι φανερό ότι η οικονομία έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, η εκτίμησή μας είναι ότι είχαμε μια έκρηξη μετά την αξιολόγηση, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στη Λάρισα. Έχουμε την αίσθηση, σημείωσε, ότι το 2017 θα κλείσει με μπροστά τον αριθμό 2% σε ανάπτυξη, ενώ ακόμη και οι άσπονδοι φίλοι μας, που παλαιότερα υποτιμούσαν συνεχώς τα μεγέθη, το παραδέχονται. 
Το ΔΝΤ εκτιμά ότι το 2018 θα έχουμε ανάπτυξη 2,65%, Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε και παραπάνω, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας. Θα είμαστε μια από τις χώρες με τον υψηλότερο βαθμό ανάπτυξης σε επίπεδο Ευρωζώνης. Όμως θα πρέπει τώρα να συνεννοηθούμε μεταξύ μας για ένα πράγμα: Τι ανάπτυξη θέλουμε;
Για εμάς, τόνισε ο κ. Τσίπρας, αναπτυξιακή επιλογή δεν είναι η ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων ούτε η κατάλυση των εργασιακών συμβάσεων και χωρίς κοινωνικό κράτος. Για εμάς η ανάπτυξη ή θα είναι δίκαιη ή δεν θα υπάρξει.
Σημείωσε ότι η ανάπτυξη θα πρέπει να δημιουργεί αξιοπρεπείς και σταθερές θέσεις εργασίες. Το όφελος από την ανάπτυξη θα πρέπει να διαχέεται σε όλη την κοινωνία και να μην καταλήγει στις τσέπες ολίγων. Να σέβεται τους φυσικούς πόρους. Να επικεντρώνεται στην εξωστρέφεια και την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.
''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ