ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ

Η εκταμίευση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, αφού προηγουμένως διευθετηθούν από ελληνικής πλευράς και οι τελευταίες εκκρεμότητες.
Αυτό ανέφερε σήμερα στις Βρυξέλλες κοινοτική πηγή, η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη για την τελική έκβαση, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν εκπληρωθεί από ελληνικής πλευράς όλες οι σημαντικές προαπαιτούμενες δράσεις, και απομένουν ακόμη να γίνουν κάποια μικρότερα πράγματα.
Για τους Ευρωπαίους το βασικό πρόβλημα που ήταν η παύση της δίωξης των τριών εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ φαίνεται ότι έχει διευθετηθεί μετά την αρχική διαβεβαίωση της κυβέρνησης, αλλά και την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών. Τα υπόλοιπα ανοικτά θέματα που έχουν απομείνει αφορούν περισσότερο το ΔΝΤ.
Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια πηγή, οι Ευρωπαίοι αναμένουν την επιβεβαίωση του ΔΝΤ ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις, ώστε να περάσει η διαδικασία στην τελευταία φάση, δηλαδή στην εκταμίευση της δόσης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, κατέληξε. Η εκτίμηση που επικρατούσε χθες ήταν ότι η εκταμίευση θα αποφασιστεί το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
''Ναυτεμπορική''
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ