ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΚΙΚΙΛΙΑ

Για άθλια επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατηγορεί τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι επιβεβαίωσε το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Ν.Δ. μετά τη συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος.
Με αφορμή συνεντεύξεις του κ. Κικίλια στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι σχετικά με το θέμα των νέων θέσεων εργασίας που έχουν δημιουργηθεί κατά το πρόσφατο διάστημα, ο κ. Κικίλιας δεν δίστασε να ισχυριστεί πως «όσο τις βλέπει η ελληνική κοινωνία, άλλο τόσο τις βλέπουμε κι εμείς [...]».
«Είναι πλέον προφανές πως το δόγμα ''όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα'' αποτελεί την επίσημη θέση του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει σε σχετική ανακοίνωση ότι: «Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα για τη Ν.Δ., αν συνυπολογιστεί πως, κατά την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά, η απώλεια των θέσεων εργασίας έφτασε τις 259.000».
Κατηγορεί τον κ. Κικίλια ότι «υποσχέθηκε» μείωση των κρατικών δαπανών σχολιάζοντας «ότι οι πάντες γνωρίζουν πως, όταν μιλά η Ν.Δ. για μείωση δαπανών, εννοεί την πλήρη ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας και την παράδοση του στα ιδιωτικά συμφέροντα, εννοεί απολύσεις, εννοεί περικοπές στη δημόσια παιδεία».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει: «Τα χυδαία ψέματα και οι εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ. δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε την πραγματικότητα ούτε τη μνήμη των πολιτών».


''The New Daily Mail''
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ