ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ν.Δ.: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να δεχτεί τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να ενημερώσει άμεσα τους Έλληνες πολίτες για τη σχέση του με τη Βενεζουέλα σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Βενεζουέλας.
Ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικότερα, τονίζονται τα εξής:


«Μετά και το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου. Αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013

»Σήμερα, μαθαίνουμε κάτι ακόμη πιο σοβαρό. Οι κ.κ, Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή ένα μήνα πριν το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών επιλογών του και της παροιμιώδους ανικανότητας του. Πρέπει, σήμερα κιόλας, να δεχθεί την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα».Σ.Σ.
Ν΄έχουμε κάτι να λέμε, αγαπητοί μας αναγνώστες. Φυσικά, τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έγιναν. Απεναντίας, οι παλληκαρισμοί του κ. Τσίπρα μετατράπηκαν και, μάλιστα εν μία νυκτί, σε υπακοή και υποταγή στους όρους των «φίλων» και «εταίρων» δανειστών μας και όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρή φιλολογία, για να γεμίζουν σελίδες οι εφημερίδες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Ένα είναι το γεγονός φίλτατοι, τα χειρότερα είναι μπροστά μας, με αρχή την νέα περικοπή μισθών και συντάξεων και την μείωση του αφορολόγητου, που θα καθηλώσει ακόμη περισσότερο το πενιχρό εισόδημα των πολλών, έναντι φυσικά των ολίγων πλουσίων. Γ΄αυτό και ο σοφός λαός μας λέει: Φτωχός είναι αυτός που μόνο ελπίζει. Πλούσιος είναι αυτός που κάνει όνειρα....  

''The New Daily Mail''
 Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ