Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Είναι η άλλη όψη της Ν.Δ.
Είναι βέβαιο ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει βρει τους καλύτερους διαφημιστές για την προώθηση του βιβλίου του. Τη Ν.Δ. και αυτούς που ο ίδιος αποκαλεί τρόικα εσωτερικού, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η πολιτική όμως δεν είναι κουτσομπολιό και ο δήθεν ριζοσπαστικός λόγος του αποδεικνύεται διαρκώς ότι είναι η άλλη όψη των πιο αντιδραστικών απόψεων μέσα και έξω από τη χώρα. Του ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο του βίπερ», καταλήγει το μείζον κόμμα της συμπολίτευσης.
Οι αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομικών στο βιβλίο του Adults In The Room έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με την αντιπολίτευση να ζητεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με το κατά πόσον όσα αναφέρει ο Γ. Βαρουφάκης είναι αλήθεια.
Η Ν.Δ., μάλιστα, ζήτησε δικαστική διερεύνηση, ειδικά μετά τις δηλώσεις και από πλευράς Παναγιώτη Λαφαζάνη για το «σχέδιο Β» του καλοκαιριού του 2015, σε περίπτωση που η Ελλάδα βρισκόταν εκτός Ευρωζώνης.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ