ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ν. ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ


Σε άμεση καταγραφή των ζημιών που έχουν προκληθεί στη Λέσβο από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 Ρίχτερ, αναμένεται να προχωρήσουν σύντομα μηχανικοί των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, προσθέτοντας πως υπάρχει κινητοποίηση των αρχών, προκειμένου να υπάρξει μία πρώτη οικονομική βοήθεια για την οικοσκευή των πληγέντων. Ο υφυπουργός, ο οποίος μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, επισκέφθηκε το χωριό Βρίσα, το οποίο επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό, έκανε λόγο για ολική καταστροφή στην περιοχή.
Όπως είπε στο γήπεδο του Πολυχνίτου έχει στηθεί ένας προσωρινός καταυλισμός με την επιμέλεια του στρατού, όπου έχουν καταλύσει περίπου 60 άτομα, αρκετοί εκ των οποίων δήλωσαν την πρόθεση να μετακινηθούν σε ξενοδοχεία. «Η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση των υπηρεσιών, προκειμένου, πέρα από την οικονομική βοήθεια, να δούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε κατοικία σε αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε ο κ. ΣαντορινιόςΑνέφερε ακόμη ότι στους κεντρικούς δρόμους δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά μικροζημιές έχουν εμφανιστεί σε κάποια λιμάνια, όπως του Πλωμαρίου.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ