ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣ Ν.Δ.: Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ


«Η Ελλάδα δεν αντέχει μία Νέα Δημοκρατία που πασχίζει να αντιγράφει στην ασυνέπεια τον ΣΥΡΙΖΑ του 2014 κι έναν ΣΥΡΙΖΑ που αντιγράφει τη μνημονιακή συνέπεια της Νέας Δημοκρατίας του 2014» σχολιάζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και στα περί ομολογίας των ευθυνών του και των ευθυνών του κ. ΤσίπραΑναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς. 
«Η Νέα Δημοκρατία που προκλητικά απαιτεί, από τον Ιανουάριο του 2015, να υπογράφει η κυβέρνηση όλους τους νέους φόρους που απαιτούν οι τροϊκανοί, την ώρα που η ίδια υπόσχεται μείωση της φορολογίας, τολμά να λοιδωρεί τον Γιάνη Βαρουφάκη που λέει σήμερα αυτά που έλεγε όσο ήταν υπουργός, ότι δηλαδή μείωση φορολογίας και αναδιάρθρωση χρέους είναι προαπαιτούμενα για την απόδραση της χώρας από την χρεοδουλοπαροικία, στην προεκλογική του εκστρατεία τον Ιανουάριο του 2015, μετά την παρουσίαση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2014, από τον χειμώνα του 2010 και έως σήμερα» τονίζεται σε ανακοίνωση. Τέλος το DiEM25 καλεί «όσους δεν αντέχουν αυτό το καταστροφικό δίδυμο» στην ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή στο Γήπεδο Σπόρτιγκ.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ