ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ Χ.Α.

Τον προσωρινό αποκλεισμό των βουλευτών-μελών της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τη σημερινή και αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας, αποφάσισε χθες ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Την απόφαση έλαβε σήμερα και η Ολομέλεια, μετά την χθεσινή ομόφωνη απόφαση που έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων να εισηγηθεί την επιβολή του βαρύτερου πειθαρχικού μέτρου, που προβλέπει ο Κανονισμός στους βουλευτές της Χρυσής ΑυγήςΤο άρθρο 81 παράγραφος 5 που αναφέρεται στον προσωρινό αποκλεισμό βουλευτή, ορίζει ότι: «Ο βoυλευτής στoν oπoίo επιβλήθηκε η πειθαρχική πoινή τoυ απoκλεισμoύ από τις συνεδριάσεις της Boυλής δικαιoύται να μετέχει μόνo στις oνoμαστικές και μυστικές ψηφoφoρίες και μετά τη διεξαγωγή τoυς απoχωρεί αμέσως από την αίθoυσα των συνεδριάσεων».

Ο προσωρινός αποκλεισμός βουλευτή από τις συνεδριάσεις, είναι ένα από τα βαρύτερα πειθαρχικά που μπορεί να επιβληθεί. Tα πειθαρχικά μέτρα πoυ επιβάλλoνται στoυς βoυλευτές για ανεπίτρεπτη ή ανάρμoστη συμπεριφoρά είναι: 
α) Η ανάκληση στην τάξη· 
β) Η στέρηση τoυ δικαιώματoς τoυ λόγoυ· 
γ) Η μoμφή για αντικoινoβoυλευτική συμπεριφoρά και, 
δ) Ο πρoσωρινός απoκλεισμός από τις συνεδριάσεις.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέπτυξε και στη Διάσκεψη το σκεπτικό που είχε αναπτύξει αμέσως την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια και τη στάση που τήρησαν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ιδίως τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Λαγός μιλώντας για την αυτοδικία και συνδέοντας την με την παραπομπή μελών της Χρυσής Αυγής στη δικαιοσύνη.



Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προσήλθε χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, υπερασπίστηκε τον Ηλία Κασιδιάρη και δήλωσε ότι οι βουλευτές-μέλη της Κ.Ο. δεν θα αποχωρήσουν από την Ολομέλεια. Ο κ. Παππάς δεν έμεινε ως το τέλος της Διάσκεψης, αλλά αποχώρησε τη στιγμή που ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης δήλωσε ότι το τελευταίο επεισόδιο ήταν αναμενόμενο από μια εγκληματική, φασιστική και ναζιστική οργάνωση. 

Μάλιστα ο κ. Παφίλης είχε σπεύσει να επισημάνει ότι μπορεί η δίκη της Χρυσής Αυγής να καθυστερεί, ωστόσο προχωρούν οι άλλες δίκες που αποδεικνύουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της. Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Τραγάκης από τη Ν.Δ., υπογράμμισε ότι τα γεγονότα το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στην αίθουσα της Ολομέλειας είναι αυταπόδεικτα και δήλωσε ότι η πρόταση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, βρίσκει σύμφωνη τη Νέα Δημοκρατία.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ