ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΙΣΑ: ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Νέο «χτύπημα» της κυβέρνησης στους επιστήμονες και τους ελεύθερους επαγγελματίες καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υποστηρίζοντας ότι με τον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών «δημεύει ένα ακόμα ποσοστό του εισοδήματος που τους έχει απομείνει, από την φοροεισπρακτική λαίλαπα που έχει επιβάλει και τους οδηγεί στην επαγγελματική και οικονομική εξαθλίωση». Ο ΙΣΑ μάλιστα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει προσυπογράψει με τους δανειστές τη γενοκτονία των Ελλήνων επιστημόνων και ελευθεροεπαγγελματιών και έχει παραδώσει την υγεία του ελληνικού λαού, στα μεγάλα καρτέλ των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί».

Ειδικότερα, όπως σημειώνει στη νέα συμφωνία με τους δανειστές, αποφασίσθηκε ότι στον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να εκπίπτουν οι ασφαλιστικές εισφορές του προηγούμενου χρόνου. Δηλαδή ουσιαστικά ο ελευθεροεπαγγελματίας θα φορολογηθεί για τις ασφαλιστικές του εισφορές, κάτι, που σύμφωνα με τον ΙΣΑ, θα έχει μια δραματική επιβάρυνση στο εισόδημα των ελευθεροεπαγγελματιών κατά τουλάχιστον 30%Ως παράδειγμα αναφέρει πως για ετήσια εισοδήματα των 20.000 ευρώ, η επιβάρυνση για το 2018 θα είναι 987 ευρώ και από το 2019 και μετά 1.915, ενώ για εισοδήματα 30.000 ευρώ, η επιβάρυνση για το 2018 θα είναι 1.480 ενώ από το 2019 και μετά θα φτάσει στις 2.873 ευρώ.


«Η παράλογη αυτή ρύθμιση όχι μόνο αναδεικνύει την προχειρότητα και την ανικανότητα όσων την επινόησαν αλλά αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαια θανάτου του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, προς όφελος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Την ώρα που το υψηλά εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό μας θα οδηγεί στη μετανάστευση, η υγεία του ελληνικού λαού θα παραδοθεί στα καρτέλ» σχολίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλης.

Ο ΙΣΑ ζητεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθεί όλος ο ιατρικός κόσμος «για τις επιπτώσεις της νέας φοροεισπρακτικής λαίλαπας και να αποφασισθούν οι τρόποι αντίστασης». Παράλληλα, καλεί σε εγρήγορση και συστράτευση τους επιστήμονες και τους ελευθεροεπαγγελματίες της χώρας που, όπως λέει, απειλούνται με αφανισμό.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ