ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΕΕΑ: ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Για σαφέστατα αρνητική εξέλιξη πάνω σε ένα θέμα που σχετίζεται με το παρόν και το μέλλον χιλιάδων επαγγελματιών κάνει λόγο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφορικά με τον υπολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες από το 2019, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι προφανώς δεν περιλαμβάνονται στους μελλοντικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της οικονομίας. «Ουσιαστικά μιλάμε για δήμευση εισοδήματος και έμμεση προτροπή προς όλους εκείνους που προσπαθούν να επιβιώσουν στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν από την εμφάνιση της κρίσης, να σταματήσουν να επιχειρούν» σημειώνει ο κ. Χατζηθεοδοσίου σε δήλωσή του. Καταλογίζει προχειρότητα στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα της διάσωσης του Ασφαλιστικού και των Ταμείων. «Και παράλληλα αποδεικνύει ότι συνεχίζεται η αδιέξοδη τακτική να διορθώνουμε το λάθος με άλλο λάθος» προσθέτει.
Κάνει λόγο για εμμονή της κυβέρνησης να πλήττονται μόνο ορισμένες κατηγορίες ασφαλισμένων, σε σημείο μάλιστα που να απειλούνται με ολοκληρωτική εξόντωση.
«Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και συνολικά η Κυβέρνηση, οφείλουν να πάρουν καίριες αποφάσεις που από τη μία να δίνουν προοπτική επιβίωσης σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν βρεθεί αναίτια στο στόχαστρο και από την άλλη να περάσουν το μήνυμα ότι όντως ενδιαφέρονται για την κοινωνική ισότητα» σημειώνει. Τέλος προειδοποιεί ότι η αγορά δεν αντέχει άλλη ύφεση ή καθυστερήσεις. «Ζητάμε το αυτονόητο. Να πρυτανεύσει η κοινή λογική και να σταματήσει το «κυνήγι μαγισσών» αναφέρει. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ