ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα 26/4 στο κέντρο της Αθήνας, για την διεξαγωγή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων. ***** «Χέρι - χέρι» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Δεξιάς του Κυρίου. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης χαμήλωσε τον πήχη για τις ευρωεκλογές -Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης στην τραγωδία των Τεμπών είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. ***** Απόπειρα αναβίωσης του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου βλέπει η Κουμουνδούρου με «καλπάζουσα απήχηση Κασσελάκη». ***** Κασσελάκης: «Δεν θα σοκαριστείτε με το πόθεν έσχες μου - Πριν τις Ευρωεκλογές τα περιουσιακά μου στοιχεία». ***** Τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος - Τραυματίας ένας 25χρονος. ***** Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν αγορά όπλων 6 δισ. ευρώ για την Ουκρανία.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Θ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η Ν.Δ.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει τα μέτρα που υιοθετούνται γιατί είναι προϊόν της αναποτελεσματικής διαπραγμάτευσης που επιτείνουν τον φαύλο κύκλο ύφεσης και ανεργίας», δηλώνει στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι τα αντίμετρα είναι άλλη μια κοροϊδία της κυβέρνησης, όπως ήταν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα. Ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πουλάει» στον ελληνικό λαό αντίμετρα για μετά το 2018 που θα αφορούν το ποσό πλεονάσματος πάνω από 3,5% που και ο ίδιος θεωρεί ανέφικτο. «Με ανακύκλωση της φτώχειας όμως η κρίση βαθαίνει ολοένα και περισσότερο», επισημαίνει.

Σχετικά με τη θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να φύγει το συντομότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει: «Δεν ζητάμε εκλογές, εξάλλου δεν μπορούμε να τις επιβάλλουμε. Η Ν.Δ. ζητάει κάθε μέρα εκλογές αντί να καταθέτει προτάσεις και να ασκεί προγραμματική αντιπολίτευση, όπως εμείς πράττουμε. Οι εκλογές θα έρθουν ως αποτέλεσμα της συνεχώς αυξανόμενης δυσαρέσκειας της κοινωνίας, που δεν αντέχει άλλο τις επώδυνες συνέπειες των αδιέξοδων πολιτικών της κυβέρνησης». Τονίζει δε ότι «Η Ν.Δ. είναι ο στρατηγικός μας αντίπαλος. Όσον αφορά τη διακυβέρνηση του τόπου, η δική μας πρόταση είναι σταθερή για κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας που θα στηρίζεται και από τα δύο πρώτα κόμματα, με πρόσωπα κοινής αποδοχής».

Όσον αφορά στις διεργασίες για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρει ότι για να γίνει η υπέρβαση χρειάζεται να σηματοδοτηθεί ένα ξεκίνημα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. «Προσωπικά δεν πορεύομαι με τις αναμνήσεις του παρελθόντος, η κοινωνία αναζητά λύσεις για το παρόν και το μέλλον, όχι επιστροφές σε άλλες δεκαετίες και μοντέλα ζωής που έχουν οριστικά τελειώσει. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να υπάρξει και ένα νέο σύμβολο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Να δημιουργήσουμε το ΝΕΟ σε πρόσωπα, ιδέες, προγράμματα και σύμβολα» υπογραμμίζει.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ