ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΩΡΑ

Την ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στα ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης.
Ήρθαμε εδώ στο Ρέθυμνο στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών γιατί θέλουμε να δούμε αυτή τη διαφορετική Ελλάδα. Την Ελλάδα της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της γνώσης, της έρευνας, την Ελλάδα που δημιουργεί. Και σε πείσμα των καιρών σέβεται την ιστορία της και προετοιμάζεται για το μέλλον, ανέφερε.
Η κ. Γεννηματά σημείωσε πως αυτό το διάστημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη επεξεργάζεται το «Σχέδιο Ελλάδα» που απαντά στην ανάγκη για ανάπτυξη, για νέο παραγωγικό μοντέλο, για να μπορέσουμε να φύγουμε από τα μνημόνια και την κρίση με ασφάλεια μέσα στην ευρωζώνη και να αισθανθούμε ξανά οι Έλληνες εθνικά υπερήφανοι. Καταλήγοντας τόνισε πως το ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ