ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Το αποτέλεσμα του Eurogroup χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο πλαίσιο των κοινών δηλώσεων με τον Γερμανό Πρόεδρο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν η συνέπεια της Ελλάδας στη δεύτερη αξιολόγηση και να τηρήσουν και οι εταίροι τις υποχρεώσεις τους. Επανέλαβε την απόφαση της Ελλάδας να πορευθεί εντός Ευρωζώνης και το πράττει με μεγάλες θυσίες που δεν οφείλονται μόνο σε δικά της λάθη. Δήλωσε την ετοιμότητα συνεργασίας της Ελλάδας με όλους τους εταίρους και κυρίως τη Γερμανία για να ξαναγίνει η Ε.Ε. ελκυστική και «να διαψεύσουμε όσους βιάστηκαν να την εγκαταλείψουν» είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει «να χτίσουμε την ομοσπονδιακή Ευρώπη».
Έστειλε μήνυμα ότι καμία αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή και υπογράμμισε τη στήριξη της ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας τονίζοντας ωστόσο ότι το διεθνές δίκαιο θα πρέπει να γίνεται σεβαστό. Στην αναφορά του στο προσφυγικό σημείωσε ότι «δεν ταιριάζει σε λαούς που ανήκουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια να έχουν φοβικά σύνδρομα».
Αναφερόμενος στο Κυπριακό τόνισε ότι η Ε.Ε. δεν πρέπει να ανεχτεί αναχρονιστικές προτάσεις όπως οι εγγυήσεις. «Όλοι γνωρίζουμε ότι καμία άλλη δύναμη στον κόσμο δεν μπορεί να υπηρετήσει αρχές όπως η ειρήνη, ο ανθρωπισμός και η δικαιοσύνη όπως η Ευρώπη».
Υποδεχόμενος τον κ. Σταϊνμάγερ υπογράμμισε ότι: «Ο λαός τρέφει ειλικρινή εκτίμηση στο πρόσωπό σας γιατί δεν ξεχνά πόσο συμβάλατε έτσι ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης. Η εκτίμηση της Ελλάδας στο πρόσωπό σας είναι σημαντική γιατί η επίσκεψή σας δείχνει πόσο θέλετε να συμβάλετε στην ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο χωρών».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ