ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΑΝΕΛ: ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

«Η Επανάσταση του 1821, που τιμούμε ανήμερα του Ευαγγελισμού, είναι μια κορυφαία στιγμή στην πορεία του έθνους μας από την αρχαιότητα ως σήμερα. Αποτελεί ένα γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας. Οι Έλληνες, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς Τούρκους, ξεσηκώθηκαν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, γιατί δεν αλλοτριώθηκαν, γιατί δεν ξέχασαν ποιοι ήταν. Με απαράμιλλη αποφασιστικότητα έδωσαν τον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Απέδειξαν περίτρανα πως οι αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της αυτοδιάθεσης, της αξιοπρέπειας και της εθνικής υπόστασης είναι υπεράνω όλων», υπογραμμίζει σε μήνυμά της για την επέτειο της Επανάστασης του 1821 η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Το μήνυμα της διπλής γιορτής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό, σήμερα, που η πατρίδα μας και ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται και δίνει σκληρό αγώνα για να απεγκλωβιστεί από το καθεστώς της λιτότητας και της επιτροπείας. Χρειαζόμαστε την πίστη, την εθνική αυτοπεποίθηση, την ομοψυχία και τη δύναμη προκειμένου να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να βάλουμε τις βάσεις για την οικονομική ανάκαμψη που θα μας επιτρέψει να αναπνεύσουμε ελεύθερα», προσθέτει στο μήνυμά της η κ. Παπαδοπούλου και καταλήγει: «Xρειάζεται να αντλήσουμε τα διδάγματα από την Εθνεγερσία του 1821, προκειμένου να δώσουμε στην πατρίδα μας και σε όλους τους Έλληνες το μέλλον και την προοπτική που μας αξίζει. Να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο.Έχουμε ιερό χρέος να παραδώσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη και απαλλαγμένη από κάθε βάρος στις επόμενες γενιές.Ζήτω το Έθνος! Χρόνια Πολλά!».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ