ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Τ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διαψεύδει κατηγορηματικά η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστουδουλοπούλου δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με το οποίο συγγενής της είναι ανάδοχος στον διαγωνισμό για τα κυλικεία της Βουλής. «Διαψεύδω κατηγορηματικά την οποιαδήποτε αλήθεια ή βασιμότητα του εν λόγω δημοσιεύματος», τονίζει σε δήλωσή της η αντιπρόεδρος της Βουλής και προσθέτει: «Κανένας ανιψιός μου ή οποιουδήποτε άλλου βαθμού συγγενής μου δεν συμμετείχε στον συγκεκριμένο ή άλλον διαγωνισμό, που να έχει σχέση με τη Βουλή ή άλλη υπηρεσία του δημοσίου».
Το «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε χθες σχόλιο με τον τίτλο «Συγγένειες», που υπογράφει συντάκτης του με τα αρχικά Γ. Δ., ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Τ. Χριστουδουλοπούλου είναι συγγενής κάποιου ανάδοχου σε μειοδοτικό διαγωνισμό για τα καφενεία της Βουλής (ανιψιός της), ζήτημα που αποτελούσε όρο αποκλεισμού για τους συμμετέχοντες.
«Αδυνατώ να καταλάβω πώς ο συντάκτης συνέδεσε το πρόσωπό μου με τον συγκεκριμένο ανάδοχο και τον συγκεκριμένο διαγωνισμό», υπογραμμίζει η Τ. Χριστοδουλοπούλου και καταλήγει: «Παραπληροφόρηση του ιδίου που οδήγησε στην παραπληροφόρηση του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας ή σκόπιμη παραπληροφόρηση με σκοπό τη συκοφαντική δυσφήμησή μου; Όποια κι αν είναι η απάντηση, ο κύριος ή η κυρία Γ. Δ. όφειλε να ελέγξει την πληροφορία και να σεβαστεί την τιμή και την υπόληψη των ανθρώπων, με αφορμή τους οποίους κάνει "αποκαλυπτική δημοσιογραφία"».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ