ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι δικηγόροι των συγκεκριμένων τραπεζών κατά τη συζήτηση της νέας αίτησης εργαζομένων που ζητούν να αποδεσμευτεί συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός για να δοθούν δεδουλευμένα στους απλήρωτους εργαζομένους και να αγοραστεί χαρτί για εκτύπωση των εφημερίδων, υποστήριξαν: «Η διακοπή της κυκλοφορίας των εφημερίδων συνιστά ουσιαστική υποβάθμισης της αξίας του περιουσιακού στοιχείου που δεσμεύσαμε».
Εμμέσως οι τράπεζες συναίνεσαν στο αίτημα των εργαζομένων για να αποδεσμευτεί ο λογαριασμός, βάσει και του γεγονότος ότι η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δεν κυκλοφόρησε ούτε χθες, ούτε σήμερα, όπως και το ΒΗΜΑ που δε θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, αναφέροντας ότι ο ισχυρισμός των αιτούντων περί απαξίωσης και δραματικής μείωσης της αξίας της περιουσίας του ΔΟΛ είναι βάσιμος.  Όπως τόνισαν, εάν η επιχείρηση μπορέσει να λειτουργήσει μέσω του ανοίγματος του τραπεζικού λογαριασμού, διευκολύνεται ο εκπλειστηριασμός σε καλύτερη αξία προς όφελος των πιστωτών και των εργαζομένων.
Βλαπτική συνέπεια για την επιχείρηση είναι η διακοπή της κυκλοφορίας των εφημερίδων και περιοδικών και της εκπομπής του ραδιοφώνου, υποστήριξαν οι δικηγόροι των εργαζομένων και των σωματείων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κυκλοφορία των εφημερίδων είναι απαραίτητο στοιχείο για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των τραπεζών και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 7 μήνες. Και η διακοπή της κυκλοφορίας των ιστορικών εφημερίδων λόγω ελλείψεως χαρτιού, απαξιώνει την αξία της επιχείρησης που αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο, από την εκποίηση του οποίου, οι τράπεζες αναμένουν να καλύψουν τη ζημία από τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί».
Η απόφαση της προέδρου Πρωτοδικών θα εκδοθεί το πρωί της Δευτέρας.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ