ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟ 58% ΤΩ ΕΛΛΗΝΩΝ

Yπέρ της απλής αναλογικής αλλά και των κυβερνήσεων συνεργασίας τάσσεται η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public IssueΣυγκεκριμένα, το 58% των Ελλήνων θεωρεί σωστή κίνηση την καθιέρωση της απλής αναλογικής, ενώ το 32% δηλώνει αντίθετο. Παράλληλα, σε ποσοστό 71%, οι πολίτες προτιμούν κυβερνήσεις συνεργασίας, ενώ μονοκομματικές κυβερνήσεις φαίνεται πως επιθυμεί μόλις το 25%Την ίδια ώρα, το 73% τάσσεται υπέρ της άμεσης εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, ενώ εναντίον της συγκεκριμένης πρότασης τάσσεται το 23%.
Σχετικά με τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις:
  • Το 63% ζητά κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων
  • Το 59% τάσσεται υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων
  • Το 53% επιθυμεί διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας
Όσον αφορά την πορεία της χώρας, το 86% εκτιμά ότι κινείται προς λάθος κατεύθυνση, ενώ μόλις το 10% θεωρεί ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά.
Το 69% βλέπει επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης το επόμενο διάστημα, το 11% βελτίωση, ενώ το 19% εκτιμά ότι η κατάσταση θα παραμείνει αμετάβλητη.
Ως προς τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας, την πρωτιά κατέχει η οικονομία (61%) και ακολουθούν η ανεργία (34%) και η λειτουργία του πολιτικού συστήματος (24%). 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ