ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,5, ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 11:36 ώρα Ελλάδος με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε ολόκληρη την Κρήτη, καθώς είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χλμ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εγκέλαδος προκάλεσε διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο, με πολλούς κατοίκους της πόλης να βγαίνουν από τα σπίτια τους τρομαγμένοι. Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας και αναμένονται νέες εκτιμήσεις τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου ο σεισμός ήταν στα 5,6 ρίχτερ, στη θαλάσσια περιοχή, σε απόσταση 119 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Ηρακλείου, 39 χλμ. νοτιοανατολικά από το χωριό Μακρύ Γιαλός και 67 χλμ. νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου, κοντά στα σημεία όπου σημειώθηκαν ασθενέστερες σεισμικές δονήσεις, τα ξημερώματα. Σε δεύτερη εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Κέντρου, ο σεισμός υπολογίζεται στα 5,2 ρίχτερ.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ