ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συμμορίες ανηλίκων διακινούν ναρκωτικά στην Ελλάδα - Μπογκοτά η Αθήνα! ***** Σήμερα η απόφαση του Δικαστηρίου για την τραγωδία στο Μάτι. ***** Στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο: Προεκλογικό μπόνους 15% στους δημοσίους υπαλλήλους - Θα είναι συνδεδεμένο με την αξιολόγηση. ***** Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ο νέος βασικός μισθός αυξάνει τον φόρο στους ελευθέρους επαγγελματίες. ***** Εφορία: Στήνεται ομάδα διασταυρώσεων, στο στόχαστρο 120.000 ΑΦΜ. ***** Επιστολική ψήφος στο gov.gr: Τελευταία ημέρα εγγραφής, σήμερα 29/4. ***** Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο βόρεια του Ηρακλείου - Στον «χορό» των Ρίχτερ η Κρήτη - Τρίτος σεισμός μέσα σε λίγες ώρες. ***** Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές ΗΠΑ - Τουλάχιστον 5 νεκροί.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Εμετικός και γλοιώδης ο Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος έγλειψε την Τουρκία, την οποία επαίνεσε ως μια χώρα «παράδειγμα» στη διαχείριση του προσφυγικού, αφού δήλωσε ως το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταχειρίζεται κανείς τους πρόσφυγες. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραδώσει στην Άγκυρα μαθήματα σχετικά με το τι θα έπρεπε να κάνει», είπε ο κ. Τουσκ, ενώ ο πονηρός ανατολίτης... Αχμέτ Νταβούτογλου προειδοποίησε ότι η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ενωσης-Τουρκίας για την επανεισδοχή μεταναστών δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς την απελευθέρωση από την Ε.Ε. του καθεστώτος της βίζας για τους Τούρκους πολίτες.

«Το θέμα της κατάργησης της βίζας είναι ζωτικής σημασίας για την Τουρκία», δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, μετά από επίσκεψή τους σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή του Γκαζίαντεπ στη νοτιοανατολική Τουρκία, το Σάββατο. Επεσήμανε επίσης ότι η Άγκυρα ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποχρεώσεις της βάσει της συμφωνίας με την Ε.Ε., ενώ απέρριψε ισχυρισμούς που εμφανίζουν την Τουρκία να επιστρέφει Σύρους πρόσφυγες στην πατρίδα τους παρά τη θέλησή τους.

Και βέβαια, η κα. Μέρκελ υποστήριξε ευθέως το αίτημα της Τουρκίας για δημιουργία «ζωνών ασφαλείας» στη βόρεια Συρία, αίτημα που ο Ερντογάν το ζητά από το 2014 αφενός μεν για να μετατρέψει τη βορειοδυτική Συρία σε προτεκτοράτο του και αφετέρου να εμποδίσει τη δημιουργία κουρδικού κράτους στη βόρεια Συρία, κόντρα φυσικά στα αμερικανικά συμφέροντα σε ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. 

Οι Γερμανοί με τους Τούρκους θέλουν επίσης να ελέγξουν τους υδρογονάνθρακες της ανατολικής Μεσογείου. Απέναντι στον Τουρκο-γερμανικό άξονα οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, Ιορδανίας και Αιγύπτου φυσικά και δεν είναι καθόλου αφελείς για να επιτρέψουν στους Γερμανούς να πάρουν τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, οι οποίοι και έφεραν τα μνημόνια στην Ελλάδα, με αυτόν τον απώτερο στόχο!

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ