ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Νέα διακοπή αποφασίσθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία συζητά την Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος. Όταν ο προεδρεύων Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανακοίνωσε τη διακοπή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ακούστηκε να μιλά στο μικρόφωνο για «κατοικίδιο ζώο».
Νωρίτερα, μέσα σε ένταση η Ν.Δ., ''Το Ποτάμι'' και το ΠΑΣΟΚ ζητούσαν να ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία συζήτησης, με πρόσκληση φορέων αύριο Πέμπτη.
Η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε αύριο να κληθούν οι φορείς και την Παρασκευή να ψηφίσει η Επιτροπή.



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης συμφώνησε αλλά είπε ότι την Παρασκευή η ΠΝΠ πρέπει να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής.
Η ένταση στην Επιτροπή ξεκίνησε «με το καλησπέρα», όταν το ΠΑΣΟΚ, δια του Ανδρέα Λοβέρδου, ζήτησε να μιλήσει επί της διαδικασίας, πριν από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα, που επίσης ζήτησε να μιλήσει επί της διαδικασίας.
Ο προεδρεύων Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έδινε τον λόγο στον Υπουργό, αλλά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνεχώς διέκοπτε. Ακόμα και όταν ο κ. Μάρδας ήταν στο βήμα ο Α. Λοβέρδος ακούστηκε να φωνάζει: «Είμαστε εκπρόσωποι του λαού, εσείς τι θέλετε εδώ; Δεν είστε εκπρόσωπος του λαού». Και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος συνηγόρησε, φωνάζοντας στον Προεδρεύοντα της Επιτροπής: «Έχει δίκιο ο Πανούσης που λέει ότι δεν καταλαβαίνει πώς σε εκλέγουν βουλευτή».
Ο κ. Μάρδας πρόλαβε απλώς να πει μία φράση, ότι προτείνει «να γίνει μία συνεδρίαση». Ο κ. Λοβέρδος φώναξε πως «ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός θα μας πει πώς θα δουλέψουμε!».
Όρθιος ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Υπουργό να καθίσει κάτω. «Αυτό το πράγμα είναι ο αθλιότερος χουλιγκανισμός που έχει συμβεί. Να ανακαλέσετε και να διαγραφούν από τα πρακτικά», είπε ο Β. Διαμαντόπουλος και διέκοψε τη συνεδρίαση για 5 λεπτά.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ