ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στους Παξούς ο Κασσελάκης σήμερα Δευτέρα του Πάσχα - Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης. ***** Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία Δευτέρα και Τρίτη. ***** Στις φυλακές του Φιέρι σήμερα Δευτέρα ο Κεφαλογιάννης - Συνάντηση με τον Φρέντι Μπελέρη. ***** Γεραπετρίτης στο Al Jazeera: Καμία αναθεώρηση αμυντικών συμφωνιών με το Ισραήλ. ***** Μενίδι: Δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι ενώ ήταν σε γλέντι. ***** Φυλακές Κορυδαλλού: Εντόπισαν πιστόλι με 19 σφαίρες χτισμένο σε τοίχο κελιού. ***** Προειδοποίηση ΗΠΑ προς πολίτες: «Αυξημένη προσοχή» λόγω κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία ενόψει του Euro. ***** Κωνσταντινούπολη: Με απόφαση Ερντογάν η ιστορική Βυζαντινή Μονή της Χώρας θα λειτουργεί ως τζαμί. ***** Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 16 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα. ***** Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία. ***** Μεξικό: Με σφαίρα στο κεφάλι σκότωσαν τους 3 τουρίστες από Αυστραλία και ΗΠΑ.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΒΟΥΤΣΗΣ: ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΣΦΥΞΙΑ Η ΧΩΡΑ VD

Την εκτίμηση ότι η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων αλλά «δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης. Ο ίδιος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν υποχωρεί σε θέματα που άπτονται της επιβίωσης του λαού, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου, με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ε.Ε. εδώ και μήνες κινείται εκτός των δικών της κανόνων σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα. Σημείωσε δε, ότι το «πακέτο Ντράγκι» το οποίο «καλώς υπάρχει, προκειμένου να πάρει μπρος και η ευρωπαϊκή οικονομία», μοιράζεται σε χώρες που δανείζονται με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και εξαιρείται η Ελλάδα. Υπενθύμισε επίσης ότι η χώρα δικαιούται επιστροφή χρημάτων και ανέφερε χαρακτηριστικά «μας χρωστούν και δεν μας δίνουν για να πάθει ασφυξία η χώρα».

Ο κ. Βούτσης είπε ότι η κυβέρνηση απολαμβάνει της στήριξης της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου με πολιτική προέλευση από όλα τα κόμματα ανεξαρτήτως ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «και κρατήστε το αυτό», όπως ανέφερε. «Δεν υποχωρούμε στις γραμμές που έχουν σχέση με την επιβίωση του λαού, θα υποχωρήσουν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Από την άλλη πλευρά, βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους εμφανίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας, υπεύθυνος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, εκτιμώντας παράλληλα ότι εάν η κυβέρνηση καταφύγει σε δημοψήφισμα τότε η πρότασή της θα υποστηριχθεί.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι μετά το δημοψήφισμα οι εταίροι θα πρέπει να δεχθούν την νέα ετυμηγορία των Ελλήνων, να αποδεχθούν τη Δημοκρατία και να κάτσουν ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.  Αναφερόμενος στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το δημοψήφισμα ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε πως δεν εννοούσε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία και πρόσθεσε ότι εάν οι εταίροι βάλουν στο τραπέζι το mail Χαρδούβελη η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να πάει σε συμφωνία χωρίς να ζητήσει την άποψη του ελληνικού λαούΕπίσης, ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε πως εάν η κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα «μισθοί-συντάξεις ή ΔΝΤ» τότε θα προτιμήσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

Ως προς τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι σταδιακά εφαρμόζει το πρόγραμμά του, ενώ για το θέμα του ΕΝΦΙΑ είπε πως ενδέχεται να διατηρηθεί για ένα εξάμηνο. Υπογράμμισε μάλιστα πως η 13η σύνταξη θα δοθεί έστω και καθυστερημένα και πρόσθεσε ότι εάν λυθεί το πρόβλημα της ρευστότητας οι πολίτες θα δουν γρήγορες αλλαγές.

Τόνισε ότι έως τον Ιούνιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αλλαγή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ώστε να έλθουν στο επίπεδο της εμπορικής αξίας τους, επεσήμανε ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η η κυβέρνηση δεν θα φορολογήσει την ακίνητη περιουσία των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, ούτε την πρώτη κατοικία.

Ο κ. Φλαμπουράρης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση με μόλις τριών μηνών άσκηση της εξουσίας, δέχεται πρωτοφανή επίθεση και παρόλα αυτά υλοποιεί ως ένα βαθμό το πρόγραμμα της, γεγονός που, δεδομένων των συνθηκών όπως υπογράμμισε, το χαρακτήρισε «άθλο».



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ