ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Μητσοτάκης: «Βήμα-βήμα οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας βελτιώνονται». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα αισιοδοξίας από δημοσκοπήσεις και περιοδείες. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Επέλεξε να στοχοποιήσει με ψέματα για μια ακόμη φορά τον Κασσελάκη. ***** Ο Κασσελάκης μπήκε στα γραφεία της Ν.Δ. στο Κιλκίς. ***** Στ. Κασσελάκης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο ίδιος με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015». ***** Νίκος Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι όμηροι και ευάλωτοι στην κλιματική αλλαγή».

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

MARC: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 14,8% ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 14,8 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 35,6% των ερωτηθέντων και Ν.Δ. το 20,8%.
Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 5,8%, η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,2%, το ΠΑΣΟΚ με 2,8% (2,5%), η Ένωση Κεντρώων με 1,5% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,4%. Άλλο Κόμμα απάντησε το 3,8% των ερωτηθέντων, ενώ αδιευκρίνιστη παραμένει η πρόθεση ψήφου του 13,7% του δείγματος.
ΑΜΠΕ



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ