ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών. ***** Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη Ν.Δ.: Σε Μητσοτάκη και Σαμαρά, σε... Καλλιάνο και Φλέσσα. ***** Γερμανικός Τύπος: Οι Ελληνες χρειάζονται και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα. ***** Εξάρχεια: Τραυματίας Αστυνομικός και καμένο όχημα σε ομαδική επίθεση. ***** Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας και πήραν όλα τα χρήματα - Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

BLOOMBERG: ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ 2015

Στο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα για την πέμπτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο υποστηρίζει πως τα στελέχη του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ είναι εξοργισμένα (furious) με την καθυστέρηση που επιδεικνύει η ελληνική πλευρά στο να καλύψει το δημοσιονομικό κενό του 2015.
Το Bloomberg επικαλείται πηγές που υποστηρίζουν πως η ελληνική κυβέρνηση αντιστέκεται στις πιέσεις της τρόικας για επιπλέον περικοπές στον προϋπολογισμό ύψους 2,5 δισ. ευρώ το 2015 και αναφέρει πως οι εκπρόσωποι των δανειστών είναι «εξοργισμένοι» από το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση από τις 6 Νοεμβρίου έως και σήμερα δεν προσδιόρισε τα μέτρα προκειμένου να καλύψει το κενό.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο  η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την διορία της 8ης Δεκεμβρίου για να καταλήξει σε συμφωνία αναφορικά με τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να «ξεκλειδώσει» η δόση, αλλά και για το ότι θα επακολουθήσει. «Το αδιέξοδο κινδυνεύει να αφήσει την Ελλάδα χωρίς στήριξη την 1η Ιανουαρίου, όταν θα έχει λήξει το πρόγραμμα», σημείωσαν οι ίδιες πηγές. Βάσει των ιδίων πηγών η επιθεώρηση έχει καθυστερήσει και η Ελλάδα πρέπει να βάλει στο τραπέζι πιο συμπαγείς προτάσεις για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους προκειμένου να απεμπλέξει τον διάλογο. «Η ολοκλήρωση πριν τις 8 Δεκεμβρίου είναι απίθανη», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή του πρακτορείου.
Η εκπρόσωπος του Ντάισλεμπλουμ, Σιμόν Μποιτέλ, αρνήθηκε να σχολιάσει στο Bloomberg τις διαπραγματεύσεις.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ