ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γ. ΣΟΥΚΟΥΡΑΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ κ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Αρνείται την κατηγορία της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου ότι την προσέγγισε με σκοπό τον χρηματισμό προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας ο Γιώργος Σούκουρας. Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό ''Real Fm'' παραδέχεται ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook, αλλά αρνείται την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή. Αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ότι ο Γ. Σούκουρας είναι στέλεχος της Ν.Δ.,  εκείνος αντιτείνει πως δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο στέλεχος της Ν.Δ.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει», υποστήριξε ο Γ. Σούκουρας και πρόσθεσε: «Αν είχα λεφτά από τη Ν.Δ. στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».


Μελάς: Ποτέ μα ποτέ δεν έχω δεχτεί χρηματισμό
«Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω δεχτεί χρηματισμό ούτε έχει γίνει απόπειρα χρηματισμού μου» αναφέρει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς με αφορμή την έκταση που έχουν λάβει οι καταγγελίες της  βουλευτή του κόμματος Σταυρούλας ΞουλίδουΓια το ζήτημα ο κ. Μελάς κατέθεσε την Τετάρτη μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όπως αναφέρει, όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι «ψευδή, αισχρά, βρώμικα και κακοήθη».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς την κ. Ξουλίδου η οποία ανέφερε το «συκοφαντικό για το πρόσωπό του μήνυμα» σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ στον ίδιο δεν είχε αναφέρει το παραμικρό. Ακόμη, δηλώνει ότι ο Γιώργος Σούκουρας, τον οποίο κατονόμασε η κ. Ξουλίδου ως το άτομο που αποπειράθηκε να τη χρηματίσει, του είναι παντελώς άγνωστος. 

Ως προς την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Μελάς επαναλαμβάνει ότι προβληματίζεται και για αυτό θα μελετήσει σε βάθος την κατάσταση και την κατάλληλη ώρα θα αποφασίσει αν θα ψηφίσει ή όχι. «Την απόφασή μου θα λάβω, με μόνο κριτήριο το καλό του ελληνικού Λαού, δηλαδή, ποια κυβέρνηση θα μπορέσει να οδηγήσει τη ζωή των πολιτών σε καλύτερη πορεία», συμπληρώνει.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τα περί χρηματισμού βουλευτών

Και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής θα συζητηθούν οι καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης με επιστολή του ενημέρωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα οριστεί συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τις σχετικές καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση θα διεξαχθεί την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου.

Η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων ανασύρθηκε από το αρχείο μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η παρέμβαση της κ. Κουτζαμάνη έγινε μετά τις δηλώσεις της βουλευτή των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου, η οποία, σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι της πρότειναν χρηματικό ποσό για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ