ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπολογιστές από το γραφείο του Διευθυντή Εκλογών. ***** Ολομέτωπη επίθεση Βελόπουλου στη Ν.Δ.: Σε Μητσοτάκη και Σαμαρά, σε... Καλλιάνο και Φλέσσα. ***** Γερμανικός Τύπος: Οι Ελληνες χρειάζονται και δεύτερη δουλειά για να τα βγάλουν πέρα. ***** Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας και πήραν όλα τα χρήματα - Κάμερες κατέγραψαν τους δράστες.

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 2015 Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Για το επόμενο έτος προσδιόρισε την κατάθεση στη Βουλή της ρύθμισης για τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας σήμερα Τρίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό ''Παραπολιτικά''. «Η ρύθμιση για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια θα κατατεθεί στη Βουλή από το νέο έτος», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Σημειώνεται πως στην αρχική της μορφή η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα στεγαστικά δάνεια προέβλεπε τη μείωση κατά 30% της αξίας του ακινήτου βάσει της οποίας είχε συναφθεί το αρχικό δάνειο και τον διαχωρισμό του δανείου σε δύο τμήματα. Το κυρίως τμήμα του δανείου θα μπορούσε να αποπληρώνεται κανονικά στην τράπεζα και το υπόλοιπο θα μπορούσε να μεταφερθεί στο μέλλον, τοκιζόμενο ή όχι, τουλάχιστον μία δεκαετία ή δεκαπενταετία και να επαναξιολογηθεί τότε κατόπιν αναδιαπραγμάτευσης με βάση την αξία του ακινήτου στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πάντως, μετά από αντιδράσεις τραπεζιτών το σχετικό σενάριο εγκαταλείφθηκε και πλέον εξετάζονται παραλλαγές τους οι οποίες θα αποκρυσταλλωθούν το επόμενο διάστημα.
Εξάλλου, ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο υφυπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα ανοίξει το ασφαλιστικό και δεν θα πάρει πίσω τις 100  δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα. Ανέφερε ακόμη πως οι δανειστές δεν έχουν πάντα δίκιο και έχουν πέσει έξω πολλές φορές σε δημοσιονομικά στοιχεία. «Γίνεται μια διαπραγμάτευση αλλά δεν θα κατεβάσουμε τα παντελόνια για να έρθει η τρόικα», τόνισε και προσέθεσε πως «σε τυχόν αδιέξοδο με την τρόικα οι εκλογές δεν είναι λύση, αλλά δεν το αποφασίζω εγώ».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ