ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

«Χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής εδώ και τώρα» δηλώνει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Βούτσης, περιγράφοντας ποιο είναι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ το μοναδικό πεδίο «πραγματικής συνεννόησης και συναίνεσης», αναφερόμενος στα σενάρια που κάνουν λόγο για «εθνική λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης».
«Χρειάζεται αλλαγή στρατηγικής εδώ και τώρα. Όσο για τις απόψεις και τις επιθέσεις που έρχονται από διάφορες πλευρές από καλοπροαίρετες μέχρι πολύ κακοπροαίρετες ότι είναι καιρός αυτή τη στιγμή να υπάρξει μια λύση η οποία ονομάζεται πολλές φορές και εθνική λύση, επαναλαμβάνω αυτό που είπαμε και στη Βουλή και διά του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι το μόνο πεδίο πραγματικής συνεννόησης και συναίνεσης είναι αυτό το οποίο οικοδομείται καθημερινά πάνω στην μόνη ισχύουσα και πρέπουσα γραμμή, δηλαδή της μη βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, του κουρέματος το μεγαλύτερου μέρους και της αναπτυξιακής λογικής για να μπορέσει η χώρα να βγει από τα αδιέξοδα αυτής της στρατηγικής και τις επώδυνες πολιτικές συνέπειες. Αυτό είναι το μοναδικό πεδίο στο οποίο οποιοσδήποτε μπορεί να προχωρήσει στον δημόσιο διάλογο».
Παράλληλα ο κ. Βούτσης επιτίθεται στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «για να καλύψει το φιάσκο στο οποίο οδήγησε τον εαυτό της και τη χώρα, μιλάει περί σταθερότητας και το ποιοι έχουν τη «''χάρη'' να την υπονομεύουν». 
Ο κ. Βούτσης αναφέρει επίσης: «Με πολύ μεγάλη σαφήνεια θέλουμε να πούμε ότι την σταθερότητα την εγγυάται ο λαός, η κοινωνία και οι δυνάμεις που ανοίγουν μαζί με τον λαό την πόρτα και το παράθυρο μια νέα σελίδα για τη χώρα. Και με αυτή την έννοια τα πράγματα είναι πολύ πιο καθαρά».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ