ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της συνάντησης που θα έχουν  σε λίγη ώρα, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος εν αναμονή της επιστροφής της τρόικας. 
Όπως αναφέρει σε σχόλιο του: «Η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 70 δισ. και η απαράδεκτη καθυστέρηση για τη ρύθμισή τους είναι χαρακτηριστικές του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης».
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση: «Μια κυβέρνηση που συνεχίζει να μιλά τη μια μέρα για τέλος του μνημονίου και την άλλη να παρακαλά την τρόικα για να εγκρίνει τις ανεπαίσθητες πρωθυπουργικές εξαγγελίες, δεν μπορεί να πείσει ότι έχει την οποιαδήποτε πρόταση για έξοδο από την κρίση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρατηρεί ότι «κάθε μέρα που περνά με τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό είναι μια μέρα χαμένη για τη χώρα και τους πολίτες της».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ