ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΖΗΤΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ

Την ανάληψη διπλωματικής πρωτοβουλίας από την ελληνική κυβέρνηση για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Δαυίδ Σαλτιέλ. «Θα μεταβιβάσω την πρόταση του κ. Σαλτιέλ εκεί που πρέπει» δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Ορφανός. Εν τω μεταξύ, στόχος πυρών από ισραηλινά άρματα έγινε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν άλλα 60. Παρά τις διπλωματικές πιέσεις το Ισραήλ συνέχισε να βάλλει από αέρος και ξηράς κατά παλαιστινιακών στόχων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, την ώρα που η Χαμάς συνέχιζε τις επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ.
Δεκάδες οβίδες έπληξαν το κτήριο διοίκησης, το χειρουργείο και την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλ Ακσα, στην πόλη Ντέιρ αλ Μπαλάχ, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Αλ Ακσα» της Χαμάς μετέδωσε εικόνες από τραυματίες να μεταφέρονται με φορεία σε άλλα τμήματα του νοσοκομείου. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι οβίδες έπληξαν κυρίως τον τρίτο και τέταρτο όροφο του νοσοκομείου καθώς και τον χώρο υποδοχής. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις αναφορές σχετικά με το περιστατικό.







Παράλληλα, σε μία από τις πολλές αεροπορικές επιδρομές, 25 άτομα, 24 από τα οποία ανήκαν στην ίδια οικογένεια, θάφτηκαν στα ερείπια ενός κτιρίου που βομβαρδίστηκε από την ισραηλινή αεροπορία. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις σορούς τη Δευτέρα.

Ο τελευταίος απολογισμός του πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι 530 νεκροί Παλαιστίνιοι, 20 Ισραηλινοί και δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένοι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας.
ΑΜΠΕ/ Reuters/Associated Press

 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ