ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα 26/4 στο κέντρο της Αθήνας, για την διεξαγωγή Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας σε περιοχές των Δήμων Μεγαρέων, Μαραθώνος, Λαυρεωτικής, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αθηναίων. ***** «Χέρι - χέρι» με τον Ιερώνυμο για τις ψήφους της Δεξιάς του Κυρίου. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Μητσοτάκης χαμήλωσε τον πήχη για τις ευρωεκλογές -Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης στην τραγωδία των Τεμπών είναι η επικοινωνιακή διαχείριση. ***** Απόπειρα αναβίωσης του «αντί-ΣΥΡΙΖΑ» μετώπου βλέπει η Κουμουνδούρου με «καλπάζουσα απήχηση Κασσελάκη». ***** Κασσελάκης: «Δεν θα σοκαριστείτε με το πόθεν έσχες μου - Πριν τις Ευρωεκλογές τα περιουσιακά μου στοιχεία». ***** Τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 31χρονος - Τραυματίας ένας 25χρονος. ***** Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν αγορά όπλων 6 δισ. ευρώ για την Ουκρανία.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ (VIDEO)

Την πεποίθηση ότι δεν είναι ο πρωθυπουργός  αυτός που θα πάρει την απόφαση για το εάν και πότε θα γίνουν εθνικές εκλογές, αλλά η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, υποστήριξε σε συνέντευξή του στην ΕΤ3, η οποία εξακολουθεί να εκπέμπει διαδικτυακά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας συνέχισε την κριτική του κατά της  κυβέρνησης λέγοντας πως η κ. Μέρκελ, έρχεται να στηρίξει τον κ. Σαμαρά τώρα που έχει προβλήματα.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κ. Μέρκελ δεν θα αποφασίσει βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι τέτοιο θα χαλάσει τα σχέδιά της για σταδιακή μετατροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε «Γερμανική Ένωση».

Σχετικά με τον στόχο που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είπε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο κοντά οδηγείται ο τόπος στο να φύγει η σημερινή κυβέρνηση από την εξουσία γιατί "καταστρέφει" τη χώρα.



Για την υπόθεση Μπαλτάκου
Επίσης ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε οξεία επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του κ. Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι είναι ο «αρχηγός μιας ακροδεξιάς δράκας στο Μαξίμου που κυβερνά την Ελλάδα». Το επιχείρημα, συνέχισε, ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τι κάνει ο κ. Μπαλτάκος, με ποιους συνομιλεί, δεν είναι πειστικό. «Ο κ. Μπαλτάκος δεν λειτουργούσε αυτονόμως. Ήταν ο ισχυρός άνδρας της κυβέρνησης, με την κάλυψη και τη συνεννόηση του πρωθυπουργού. Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο κ. Σαμαράς κρυφό καμάρι» είπε.

Ακόμη εξέφρασε την εκτίμηση πως σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα έπεφτε η κυβέρνηση, μετά από την υπόθεση Μπαλτάκου, και σε ερώτηση αν ζητάει εκλογές, απάντησε: «Ζητάμε τη διενέργεια εθνικών εκλογών, όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να φύγει αυτή η κυβέρνηση, διότι έχει καταστρέψει τη χώρα».
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ